Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.12.2013 HC SKULLS HLINSKO x HC ZAJEČICE 4:1

3. 12. 2013

Milda byl k neudržení, zápasová absence se na něm podepsala. Do utkání vlétl jako uragán, hned v prvním střídání si vzal puk, projel a zavěsil. Do konce třetiny pak svůj kousek zopakoval, i když pravda z jiné situace, ale opět do černého. Vedení nás uhoupalo a my nechali Zaječice trochu hrát, v brance stál ale nekompromisní Berda, který držel početné střelecké pokusy Zaječic v rozumné poloze vůči brankové čáře.

Slabou druhou třetinu přeci jen rozrušil Dan Zach, benjamínek v našem dresu si zápas od zápasu počíná čím dál tím lépe. Vedení 3:0 se nám zdálo dostačující a tak stále více prostoru dostával Berda v brance, občas se měl co ohánět. Ale abych neházel vše až na Berdu, obranné dvojice se také činili, jako její dirigent bravurně vystupuje Ondra Vamberský, rovněž nováček, ale herně spíše mazák, který by mohl z fleku obranu vyučovat, přehled, rychlost, dravost... to je Ondra!

V poslední části hry se připomněl neprávem opomíjený shooter Kuba Málek, pohlednou akci načatou od Lukáše Pavlíka přes Machyho zakončuje blafáčkem do bekhendu. Radost z prvního shutoutu jsme Berdovi bohužel nedokázali pohlídat a dvě minuty před koncem inkasuje celkem nepovedenou leč toulavou střelu od modré. Škoda. 

Výkon nikterak valný, ale body se počítají a to je hlavní...