Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.2.2014 HC SKULLS HLINSKO x HC RADIOAKTIVITA HOSTOVICE 6:4

9. 2. 2014

 Touha vrátit porážku našemu oblíbenému soupeři byla více než veliká. Do utkání jsme se snažili vlétnout stejně jako minule. A to se podařilo. Dáda předvedl neskutečný únik v našem oslabení zakončený mazáckým bekhendem pod víko, 1:0 a střídačka na nohou. Utkání se rozjelo a akce střídala akci a oba brankáři se museli činit. Stejně jako minule jsme si vytvořili slibný náskok po první třetině, 3:1. Goli je prostě k neudržení a svůj vlažný start v našich barvách je dávno zapomenut. Dvě branky v rozemzí 5 minut a máme navrch.

Narozdíl od posledního vzjemného střetnutí pokračujeme ve skórování a odskakujeme soupeři až na rozdíl 4 branek. Elitní lajna se probudila se zpožděním, ale přeci. Nejprve po pěkné akci se prosazuje Kuba, puk si vyměnili všichni tři protagonisté známé lajny, dokonalé rozebrání obrany soupeře a Kuba má snadnou práci. Po ledě létáme a sanžíme se soupeře přehrávat jak jen je možné, definitivní jistotu dává našim barvám navrátilec Chlup, dvouměsíční herní pauzu ve Skutči ukončuje dorážkou Makovi střely. 

Naši rozvernou náladu nevykolejí ani kontaktní branka ve třetí třetině. Kuba je totiž v ráži a svoji 26 brankou zvyšuje na 6:2. Následně hrajeme oslabení, ve kterém se snažíme soupeře nepustit k puku, bohužel naši až příliš profesorskou hru ukončuje chyba beka, fakticky Fífy, ketrý dostává beka do ouzkých přihrávkou ze středního pásma, malá domů se prostě v oslabení nevyplácí, a eltiní hostovičtí útočníci, vědí jak naložit s darovanou šancí. A aby toho nebyo málo, předvádíme dokonalého vlastence a pár minut před koncem darujeme tak Radioaktivitě naději. Dvakrát do stejné řeky ale nevstoupíš a tak si závěr hlídáme a vracíme tak porážku starou tři týdny. Hostovice porážíme 6:4 a bodově se na svého soupeře dotahujeme!