Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.2.2014 HC SKULLS HLINSKO x HC BUDISLAV 0:4

9. 2. 2014

Druhé kolo základní části je pro nás možností vychytat mouchy, teré máme z kola prvního. S Budislaví to byl naposledy debakl, to jsme nechtěli dopustit. Bohužel jsme se ve druhém střídání zaměřili až příliš na sudího a ne na útočící hráče, byl stav hned z kraje utkání 0:1 v náš neprospěch. Oproti minulému utkání ale s jednou změnou. Partie na ledě byla zcela otevřená. Jak Budislav tak my, jsme si tvořili slibné brankové příležitosti, ale oba brankáři byli neprůstřelní.

I ve druhé třetině pokračovala bitva hodná zápasu play off! Na ledě se tu a tam zajiskřilo, ale to k hokeji patří, nejdená se o partii šachu, ačkoliv hra tělem je to co mnohým hráčům HCS nic neříká, ale takový jsme prostě my, raději se snažíme soupeře přehrát technickou finézou než bořením valu. Zavzpomínat na minulý duel dala pak darovaná přesilová hra, po zbytečném faulu se Budislav chopila přesilovky tak jako minule. Dělo od modré a Berda byl bez šance.

Do třetí třetiny nastupujeme plní odhodlání, vždyť je to je o dvě branky a ty se dají dát okažitě, zvláště když tu šance jsou, jenže gólman soupeře bl prostě a jednoduše neprůstřelný. Byl jako zeď na kterou jsme neustále naráželi. A když pak Budislav využila trestné střílení, bylo po nadějích. V závěru se sice ještě snažíme pokazit nulu, která svítí na tabuly od začátku utkání, ale místo ní přichází definitiva...

No co naplat, duel to byl výborný, jen škoda neproměněných šancí...ale lepší teď než v play off...