Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krucemburk x Skulls, 30.12.2014

31. 12. 2014
KRUCEMBURK x SKULLS 1:4
         
Branky a nahrávky: 1:1 Lukáš Wasserbauer (Filip Morávek)
  2:1 Jiří Kadidlo (Jakub Navrátil, Ondřej Vamberský)
  3:1 Jakub Navrátil (Michal Matějíček, Ondřej Vamberský)
  4:1 Lukáš Wasserbauer (Filip Chaloupka, Filip Morávek)
     
Vyloučení: celkem 2:1, využití 0:2
  2 David Ročňák podražení  
         
Sestava: 1. Ú Wasserbauer Chaloupka F Ročňák
  1. O Chaloupka P   Morávek
         
  2. Ú Kadlec J Vašek Stárek
  2. O Makovský   Pavlík
         
  3. Ú Kadidlo Navrátil Vamberský
  3. O Matějíček   Mudroch
         
  B   Beránek  

 

 

Poslední hokej v roce 2014 patřil lize neregistrovaných v Hlinsku, kde jsme čelili nevyzpytatelnému Krucembruku. Povzbuzeni předzápasovým pivkem a s Dydym na střídačce coby koučem a hlídačem pitného režimu jsme byli odhodláni vlétnout do utkání a vzít si oba body.

Hned na úvod menší nepříjemnost, neboť hvězda Memoriálu, Míra Beránků se doma asi delší dobu mazlil s trofejí a úplně zapomněl na zápas. Na zimák přijíždí akorát ve chvíli kdy končí rozbruslení. Kapitán rozhodl, že se nebude čekat, neboť tolik nažhavenců na hokej musí ustát i chvilkovou hru v 6. Do brány se staví oslavenec, jogurt, nováček, Kuba Navrátil. Jako opařeni jsem čučeli, kterak si bravůrním rozklekem poradil s přízemní střelou z mezikruží a následnou dorážkou. Způsobem, jakým zaskočil za Berdu se Kuboš katapultoval mezi star večera. Super zákroky!

Po zhruba 5 minutách se zapojuje hned zostra i Berda. Zvyšujeme obrátky a snažíme se otevřít střelnici. Vytváříme si šance a soupeře jasně přehráváme. Jenže k čemu je to platné, když první branku dávají domácí. Zvyšujeme tempo hry a střídáme nezvykle rychle. Soupeř se brzy unavuje a hru stahuje pouze do obranného pásma a občas pošle kotouč za mordou. Drtíme soupeře ale branka nepřichází. Je odehráno už dobrých čtyřicet minut a skóre stále 1:0. Branka je na spadnutí. Už to prostě musí přijít, a právě v čas vysílá na zteč Wasku Filous. Jeho vyrovnání jakoby ještě více nakopne jinak výborné nasazení. Následuje přesilovka, kterou využívá hrdina večera a oslavenec Kuboš. A když v dalším střídání přihraje z poza branky na premiérovou trefu Jirky, víme že body jsou doma! Tečku za zápasem udělá opět Waska, který opět v úniku skóruje.

Máme oba body a inkasovaný jeden jediný gól, v tabulce jsme na děleném třetím místě s Krapetem a můžeme se pochlubit nejmenším počtem inkasovaných branek v lize. Což je oproti posledních 3 sezónách neuvěřitelná věc. Inu, starý rok jsme zakončili spanilou prosincovou jízdou. Doufejme tedy, že v roce 2015 navážeme :-)