Jdi na obsah Jdi na menu
 


Panthers x Skulls, 29.10.2014

31. 10. 2014

 

PANTHERS x SKULLS 4:3
         
Branky a nahrávky: 1:0 Daniel Zach (Ondřej Vamberský, Jiří Kadidlo)
  2:1 Daniel Zach (Ondřej Vamberský, Jaroslav Zdražil)
  3:3 Miloš Fiala (Martin Vtípil)
     
Vyloučení: celkem 2:2, využití 0:0
         
Sestava: 1. Ú Kadlec M Chaloupka F Stárek
  1. O Zavřel   Mudroch
         
  2. Ú Vtípil Fiala Zeman F
  2. O Picka   Zdražil
         
  3. Ú Kadidlo Zach Vamberský
         
  B   Ondráček  


Všichni jsme se v kabině těšili na tradiční kolotoč, který pravidlně dvakrát do sezóny zažíváme. Pantheři na nás hned na začátku řádně vlétli a Matějská na podzim tak mohla začít. Nás v brance neskutečně držel David, který přiváděl k šílenství eso Pantherů, Petra Kopeckého.

Tu a tam se začínáme osmělovat a vyrážíme do nečekaných a nekontrolovaných útoků, postupem času ale získáváme pevnou půdu pod nohama. Dokonce nutíme Kočky k chybám a faulu. Jenže získanou přesilovku kazí hned v jejím zrodu kapitán, který zbytečně fauluje prchající raketu. Hru 4 - 4 zvládáme a v momentě kdy hrajeme v plném počtu skórují mladé pušky vedoucí branku! Kočky citelně znervozněli a slyšíme první ostrou výměnu názorů na vedlejší střídačce, což ucho soupeře vždy potěší!

Z vedení se ale neradujeme dlouho, tahoun mužstva s kočkou na prsou ujíždí a střílí vyrovnávající branku. Nás to ale nerozkolíbe a dostáváme se opět do vedení a opět v tom jsou mladé pušky! Podpořeno čarodějem v brance rosteme do nebes. 

Minuty vedení si opojně užíváme, ale Pantheři už spřádají plány. Tiše a nenápadně se vkrádají do pásma a motají nás jako na řetízáku. Výsledek nekonečně dlouhé jízdy je dokonalý obrat. Propadáme lehké nervozitě a zbrkle útočíme, ve zmatku který vnášíme do hry se daří Mildovi skórovat a srovnat stav. Pantheři jsou v klinické smrti avšak neskládají zbraně. Darovaná přesilovka na konci utkání nám dává šanci na vydřen bod. David odolává, ale my ke hře přistupujeme trochu lehkovážně a pomíjíme údernou sílu každého jednoho hráče Pantherů. V posledních vteřinách utkání se Mates Hromákdů rozjíždí z pozice beka, projede hřištěma věší touš do rohu naší klece, konec střapec! Zápas nebyl špatný, když se podíváme na kvalitu soupeře je výsledek přijatelný, jenže je třeba si říci, že drželi jsme bod...