Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Sokol Servis, 21.1.2015

23. 1. 2015
SKULLS x SOKOL SERVIS 9:2
         
Branky a nahrávky: 1:0 Zdražil (Vamberský)
  2:0 Fiala (Zdražil)
  3:0 Ročňák (Mudroch)
  4:0 Makovský (Ročňák)
  5:2 Makovský (Morávek)
  6:2 Vamberský (Zach)
  7:2 Zdražil (Fiala)    
  8:2 Zach (Vamberský)
  9:2 Zdražil (Kadidlo)
     
Vyloučení: celkem 1:0, využití 0:0, v oslabení 0:0
  2 Filip Chaloupka podražení  
         
Sestava: 1. Ú Fiala Chaloupka F Ročňák
  1. O Mudroch   Makovský
         
  2. Ú Vamberský Zach Stárek
  2. O Zdražil   Morávek
         
  3. Ú     Kadidlo
         
  B   Ondráček  

  

 

Sokol patří sice mezi outsidery, ale to my přeci také. Nic natom nemění naše nečekané postavení v tabulce a nejnižší počet obdržených branek v lize. Utkání se mělo tedy odehrát ve vlažném tempu, ale opak byl pravdou. Zadýchaní po prvních střídáních si přiznáváme, že nám dává Sokol pořádně pokouřit. Ale Dejv v brance drží.

Začátek naštěstí rozdýcháváme rychle a tvoříme šance. Jenže tupost některých bývalých slušných střelců drží utkání dlouho vyrovnané. Mé tvrzení podtrhuje fakt, že do vedení nás posílá nejlepší střelec našeho mužstva v eltošním ročníku LN Hlinsko, Jarinek Zdražilů, ehm, obránce :-) Jeho výzvy skórovat později vyslišel i Milda a následně hodně aktivní Dáda. Vedení 3-0 nás uklidňuje a my si začínáme se soupeřem pohrávat. Když pak Mak zvýší na 4-0, už máme jasno. Body jsou doma a my stoupáme tabulkou výše.

Jak to tak bývá, vedení nás uchlácholilo a my dvakrát zbytečně inkasujeme a rázem je tu dráma :-) To nepřipouští opět Mak (opět obránce) a zvyšuje na 5-2. Jogurti se připojují a po jedné brance přidává Ondra i Dan. Prostoru mezi jejich trefami využívá opět Jarinek a už se na střídačce šušká, kdo z dvou gólových střelců se pochlapí a dá třetího fíka... Nakonec se nechytatelnou dělovkou odhodlává Jarinek, bombou do pravého horního rohu zvyšuje už na 9-2. Desátý gól a druhý hattrick tedy zlomyslně přejeme Makovi, ten se však na uzdě udrží a nechává prostor jiným, jenže dřevák Fífa nedává ani tváří v tvář odkryté brance a stejně tak si vede Ondra. Skóre tedy zůstalo nezakulaceno a do banku na rozlučku přispívá pouze Jarinek.