Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostrov x Skulls, 6.12.2014

10. 12. 2014
Ostrov x Skulls 5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
         
Branky a nahrávky: 0:1 Dan Makovský (Jakub Málej, Tomáš Macháček)
     
Vyloučení: celkem 9:0, využití 0:0, navíc Skulls 2x 10minut 
  Filip Chaloupka 10 minut osobní trest
  Ondřej Slavík 10 minut osobní trest
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka F Macháček
  1. O Vamberský   Makovský
         
  2. Ú Zahálka Špaček Kadlec T
  2. O Morávek   Slavík
         
  3. Ú Navrátil Zach Zeman
  3. O Matějíček   Zavřel
         
  B   Ondráček  

   

 

Velký brankář soupeře a střelecká tupost našich snajprů. Pouze jeden vstřelený gól obvykle k vítězství nestačí, byť jsme skórovali jako první a dlouho to vypadalo na jasnou záležitost. Pár diskutabilních výroků sudího však nečekaně rozpumpovalo jinak klidného Fífu a bylo vše jinak. Společně s Ondoru si šli ve stejný čas na deset minutek popovídat naporti střídačkám. Zmatku v našem týmu bleskově Ostrov využil a dvě branky v rozmezí 2 minut znamenaly jasný konec nadějí. K brance se dostáváme stále častěji, ale bušíme do gólmana. Navíc se Ostrov osměluje a vytváří kreace v našem pásmu. Zoufalost našich útočníků dokumentuje poslední desetiminutovka, kdy se Ostrovu nedařilo ani vyhodit, ale my pálíme šanci za šancí.

Po utkání gratulujeme soupeři, který dokázal bez chyby využít všech svých šancí a ustát 9 vyloučení, z toho 2x oslabení 5 - 3. čímž se naše impotence jen podtrhuje.

Reparát za finále nám tedy nevyšel a my můžeme jen doufat, že se třeba podaří napravit naše zaváhání v play off, teda když se vůbec do play off prodereme. Soupeři k bodům a vysokému vítězství gratulujeme.