Jdi na obsah Jdi na menu
 


SF1: Ostrov x Skulls, 28.2.2015

2. 3. 2015
Skulls x Ostrov 5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
         
Branky a nahrávky: 1:0 Jan Chlada (Dan Makovský, Tomáš Kadlec)
  2:1 Ondřej Vamberský (Jakub Navrátil, Dan Zach)
  3:2 Filip Chaloupka (David Ročňák, Jakub Málek)
  4:2 Radek Černý (Martin Špaček, Filip Chaloupka)
  5:2 Tomáš Macháček (Jakub Navrátil, David Ročňák)
     
Vyloučení: celkem 5:8, využití 2:0, v oslabení 0:0
  Martin Špaček 2 minuty PMHNL
  Lukáš Wasserbauer 2 minuty POD
  Lukáš Wasserbauer 2 minuty HAK
  Tomáš Macháček 2 + 2minuty HRU
  Tomáš Kadlec 2 minuty NESP
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Macháček
  1. O Makovský   Ročňák
         
  2. Ú Špaček Chlada Černý
  2. O Wasserbauer   Kadlec
         
  3. Ú Navrátil Zach Vamberský
  3. O Matějíček   Zavřel
         
  B   Beránek  

 

 

Ostrov, soupeř na kterého moc neumíme a navíc řada z nás stále nemůže z hlavy vytěsnit prohrané finále. Vyzbrojeni o Ráďu, který se po sérii zranění konečně připojuje k mužstvu v pravou chvíli vyrážíme na zteč Ostrovské klece.

Úvod je opatrný z obou stran, neznamená to však, že by se nejezdilo, ale větší šance se nevyskytují. První branka přichází zhruba po 10 minutách hry, kdy se před brankou nejrychleji orientuje Johnek. V první třetině se toho již více nestihne.

Druhá část hry byla o poznání bohatší na nejrůznější momenty. Galapředstavení, které v play off předvádí jogurti opět graduje, prosazuje se Vamb po dokonalé souhře se svými parťáky z útoku. Ostrov však reaguje a v krátkém časovém intervalu vyrovnává. Ke slovu se tak dostávají přesilovky. Na buly se staví Machy, rozehrává na Kubu a ten dává na Dádu. Místo pohotové střely volí Dáda perfektní pas na Fífu, který je schován u branky. Jeho volej posílá naše barvy zase do vedení. Další důležitý moment se odehraje pár minut nato, hračičku Johnka sestřeli na modré obr z Ostrova, krev v obličeji spoluhráče rozzuří Fífu, ten skáče na led místo zraněného Johnka a pouští se do soupeře. Do vhozené bule doslova vlítne a jde tvrdě za pukem. Obírá obránce a střílí na branku, k odraženému touši sjíždí za branku Špagy, posouvá na Ráďu a ten tváří v tvář první brankové příležitosti po téměř 18 měsících se neplete. Jsme opět ve dvoubrankovém vedení.

Johnek se dává po přestávce dokupy, vždyť jde o play off, a to se hraje i na jedné noze :-) Jeho pohyb vyvolává údiv i u soupeře, kde ten kluk v sobě bere tolik energie a chutě? Vysoký počet vyloučených opět sehrává důležitou roli v utkání, přesilovka v trochu pomotaném složení koná své, opět je u toho klíčový bek večera, Dáda, šikovná rozehrávka na Kuboše a jeho přesný pas na Machyho a je z toho definitivum!