Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Otradov, 17.1.2015

18. 1. 2015
Skulls x Otradov 3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
         
Branky a nahrávky: 1:0 Martin Špaček (Lukáš Wasserbauer)
  2:0 Ondřej Vamberský (Michal Matějíček)
  3:2 Filip Zeman (Lukáš Wasserbauer, Michal Matějíček)
     
Vyloučení: celkem 1:2, využití 0:0, v oslabení 0:0
  Filip Chaloupka 2 minuty POD
         
Sestava: 1. Ú Vamberský Chaloupka Matějíček
  1. O Makovský   Zavřel
         
  2. Ú Špaček Wasserbauer Picka
  2. O Morávek   Slavík
         
  3. Ú Zeman   Macháček
         
  B   Beránek  

 

 

V hodně improvizované sestavě hned bez několika opor jsme se sešli k poslednímu zápasu prvního kola ligy ve Skutči. Nedostatek útočníků dopřeje možnost útočit i dvěma bekům. Až v kabině, díky Vambovi zjišťujeme, že play off už máme zajištěné. Je dobré, když si někdo nastuduje pravidla ligy pro daný rok :-) I Tak chceme zakončit první kolo dalším vítězstvím a posunout se v tabulce ještě více nahoru.

O tom, že se zápas bude hrát ve vlažném tempu svědčilo hned první střídání, Otradov se sice ihned probojoval do pásma, ale svým pohybem umožnil našim bekům situaci zvládnout a rozehrát. Jenže my jsme natom byli naprosto stejně, do útoku se moc nehrneme a jen tu a tam vystřelíme. Trochu vzruchu vyvolal přesný Aldův pas na Fífu, který ale bohužel potvrdil svoji střeleckou tupost a v samostatném úniku trefuje i vlastní dorážkou na dvakrát pouze brankáře. Hraje se vyrovnaná partie bez většího dramatu. První branky se dočkáme v druhé polovině první třetiny, aktivní Waska si vypracuje šanci, ale ani nadvakrát nepřekonává soupeřovic brankáře, puk se se štěstím o tyčku odráží ke Špáčovi a ten už ví :-)

Ve druhé třetině jsme alespoň ze začátku měli trochu více ze hry. šancí bylo dost, možná více než dost, ale my jsme se trefili jen dvakrát, teda aspoň, že tak... Střelecky se prosadil Vambera po souhře s Matějdou a krátce nato se protahuje podél prken Filda Zeman. Dorážkou vlastní střely dosahuje třetí branky HCS. Hraje se nám lépe, i když tempo hry je stále stejné, vlažné. Vedení 3:0 nás ukolébalo a Otradov se více osměloval. Před koncem třetiny navíc vstřelil kontaktní branku.

Do poslední části jdeme dobře naladění a věříme ve vítězství. Přes veškerou snahu skórovat se nám už bohužel nedaří branku vsítit. To Otradov zhruba 7 minut před koncem skóruje a přibližuje se na pouhý jednobrankový rozdíl. Ten si už však hlídáme a pozornou hrou dovedeme zápas do vítězného konce.