Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěpánov x Skulls, 15.11.2014

21. 11. 2014
Štěpánov x Skulls 3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
         
Branky a nahrávky: 0:1 Jakub Navrátil (Ondřej Vamberský, Dan Zach)
  1:2 Jan Chlada (Libor Zahálka, Štěpán Zavřel)
  1:3 Jakub Navrátil (Ondřej Vamberský, Štěpán Zavřel)
  1:4 Dan Zach (Ondřej Vamberský, Dan Makovský)
  1:5 Michal Matějíček (Tomáš Adámek, Filip Chaloupka)
     
Vyloučení: celkem 2:2, využití 0:0, v oslabení 0:0
  Štěpán Zavřel 2 minuty KRO
  Dan Makovský 2 minuty KRO
         
Sestava: 1. Ú Adámek Chaloupka Macháček
  1. O Makovský   Picka
         
  2. Ú Vamberský Zach Navrátil
  2. O Zavřel   Matějíček
         
  3. Ú Zahálka Chlada Špaček
         
  B   Ondráček  

  

 

Mladé pušky se předvedli a ukázali jak rychle v barvách Skulls rostou v klíčové hráče. V sobotu po obědě, v netradiční čas pro nás, jsme se sešli ve Skutči proti Štěpánovu. Výsledkově jsme oba mančafty postejnu a dal se předpokládat litý boj, ostatně tak jako vždy, když se s hochy co bydlí na kopci nad Skutčí setkáme.

Přes všechny prognózy jsme se snažili vlétnout do utkání jako uragán a rozhodnout co njedříve. Bruslařsky se nám celkem dařilo soupeře tlačit do pásma, ale šance moc žhavé nebyli. Do vedení jsme se dostali zhruba v 10. minutě, to se poprvé prosadil Kuba po parádním ťukesu s parťáky z útoku. Trochu se nám po brance ulevilo a začali jsme se hrnout více dopředu, což nás stálo vedení, z ojedinělého brejku soupeř srovnal. Se svěšenou hlavou jdou borci z ledu a na plochu se dostává formace pod taktovkou Johnka, za 20 vteřin máme vedení zpět.

Ve druhé třetině se opět snažíme ovládnout hru a soupeře do moc šancí nepouštíme, přesto jednou zazvonila naše tyč, na druhé straně se prosazuje velice agilní Kuba a zvyšuje náš náskok. Soupeř se začíná dohadovat mezi sebou a to nám dělá dobře. Jejich rozladěnost vygradovala v 15. minutě, kdy nám byla darována přesilovka 5-3, kterou bohužel nedokážeme proměnit.

V poslední části hry dominujeme a postupně odskakujeme až na rozdíl 4 branek.Po trefách Dana a Michala je už veselo a těšíme se po odpolední poobědový spánek, který jsme si museli odepřít. Soupeř však zmobilizuje síly a v poslední pětiminutovce nám dvakrát ukáže, že se hraje do konce, ještě že jsme měli dostatečný náskok. Body jsou doma a to se počítá.