Jdi na obsah Jdi na menu
 


Men in Black 9:1

14. 10. 2016

Branky :                    1:0          Dan Zach (Michal Matějíček, Martin Kučera)

                               2:0          Jakub Málek (Tomáš Kadlec)

                               3:0          Pavel Chloupka (David Zdražil, Jakub Navrátil)

                               4:0          Jakub Málek     

                               5:0          Pavel Chaloupka (Jakub Wasserbauer, David Zdražil)

                               6:1          David Zdražil (Jakub Wasserbauer)

                               7:1          Pavel Chaloupka (Jakub Navrátil)

                               8:1          Filip Chaloupka (Michal Matějíček)

                               9:1          Jakub Málek (Tomáš Macháček, Filip Chaloupka)

Stav:                        9:1 (2:0; 4:1; 3:0)

Vyloučení:                  Dan Zach (2+2 min)

                               Martin Kučera (2 min)

V sobotu jsme zahájili letošní ročník Skutečské ligy. Letos nastupujeme jako obhájci titulu, tak by nebylo dobré prohrát úvodní zápas sezony.

Nastupujeme na led a už při rozbruslení přichází první problémy. Kůča zjistil, že mu nové brusle nesedí tak jak by měly. Jde tedy do kabiny, obout starý ostřílený model. Zápas začínáme s 9 útočníky a 5 obránci. Začátek zápasu vypovídá o tom, že většina hráčů stojí po letní pauze poprvé na ledě. Nepřesnost střídá, nepřesnost a my se trápíme.  Rozvlnit síť se nám ne a ne podařit. Občas zazvoní tyč, ale co z toho. V 5. minutě přichází první zápis. Gól to ovšem není. Dan při snaze zabránit protiútoku, nešťastně zasáhne protihráče holí do obličeje a zub byl venku. Sotva si Dan sedne a jde za nim další. V letošní sezóně se poprvé vede statistika „RADEGAST INDEXU“, tak se Kůča pokusil o první bodík. Zřejmě poctivě nenatrénoval a chyběla mu hbitost. Při snaze o strom, se mu soupeř uhnul a Kůča po něm skočil jak po své milé, kterou měsíc neviděl. Oslabení jsme odehráli bez ztráty kytičky a jdeme dál. Ve 12. minutě posílá Matějda křížný pas na Dana, ten se střelou do horní poloviny klece prosazuje a startuje brankostroj pro první zápas (doufejme celou sezonu). Druhý gól střílí, po nahrávce Machyho, vítěz kanadského bodování z předešlé sezony Kuba Málek. Tímto končí první třetina a jdeme sebrat síly na tu následující.

Druhou třetinu začíná třetí formace našeho celku, plynule je vystřídala první. Za jejich služby se nic zvláštního nestalo a tak nastupuje formace číslo 2. V ten moment přichází veliké překvapení. Po souhře Kuboše a Dejva se puku zmocňuje HVĚZDA sobotního rána Chlup a po dvouletém čekání přichází vytoužený gól. Radost ze vstřeleného gólu je obrovská. Další v pořadí je opět Kuba, tentokrát si puk zajistil sám a my vedeme 4:0. Zápas pokračuje a před brankou číhá opět Chlup a zase se nemýlil. Po páté brance jde na led trojka. Uzamkla soupeře v jejich pásmu, ale nic z toho. Soupeř se zmocnil kotouče a poslal jej za záda našich beků, na připraveného bukaře. Souboj útočníka a zmrzlého Saifiho vyhrál útočník, 5:1. Není to sice žádná tragédie, ale škoda, za nulu je přeci basa… Sehrané duo Dejv s Vázou na sebe vzali další akci a po Dejvově střele vedeme 6:1.

Vhazuje se úvodní bule třetí části a my jdeme naproti prvnímu vítězství letošního ročníku. Senzace se dokonala, Chlup dává HATTRICK!!! V euforii míří na střídačku a přijímá gratulace od všech spoluhráčů (basa). Na osmý gól vysílá Matějda právě naskakujícího Fífu a ten v úniku nekompromisně střelou mezi nohy navyšuje na 8:1. Kuba se zřejmě nechtěl nechat zastínit a tak si bere poslední slovo zápasu. Hattrick č.2 v podání Kuby Málka (druhá). Přichází asi nejtěžší desetiminutovka zápasu. Kdo vstřelí 10 gól? Jedna šance střídá druhou a ne a ne se „trefit“. Nikomu už se nepodařilo zaokrouhlit a za stavu 9:1 v náš prospěch siréna ukončuje zápas. Po zápase uděláme klasické radostné kolečko, podáme si ruce a jdeme do kabin.

Teď s chutí vyhlížet na další zápas.

MM

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář