Jdi na obsah Jdi na menu
 


Řepníky 11:1

28. 10. 2016

V neděli před obědem nás čeká třetí zápas ve Skutči. S Řepníkama jsme naposled vyhráli 6:1, (Chaloupka F 1x, Chlada 2x, Macháček 1x, Málek 1x, Zeman 1x), a historickou bilanci máme 13 - 2 - 1 , 101:41

Sestava :

Brankář:      Jiří Kučera (HC Telecí)

Obrana:       Makovský - Ročnák

                    Morávek - Vamberský

                    Matějíček - Zavřel

Útok:            Málek - Chaloupka - Macháček

                    L. Wasserbauer - Černý - Špaček

                    F. Zeman - J. Chlada - Navrátil       

Průběh:

1:0               Jakub Málek (Filip Chaloupka, David Ročňák)

2:0               Lukáš Wasserbauer (Martin Špaček)

3:0               Lukáš Wasserbauer (Radek Černý)

4:0               Martin Špaček (Ondřej Vamberský, Radek Černý)

5:0               Filip Morávek (Lukáš Wasserbauer, Radek Černý)

6:0               Lukáš Wasserbauer (Filip Morávek, Radek Černý)

7:0               Ondřej Vamberský (Filip Morávek)

8:1               Daniel Makovský (Tomáš Macháček, David Ročňák)

9:1               Daniel Makovský (David Ročňák, Jakub Málek)

10:1              Filip Chaloupka (Jakub Navrátil)

11:1              Lukáš Wasserbauer (Filip Morávek, Ondřej Vamberský)

 

 

Další dopolední zápas, další vítězství…jen tak dál .. Tentokráte všichni střízliví, natěšení a díky rannímu přivstání Dády i konečně ve větší kabině …

V té se jako první začal rozcvičovat gólman, nová akvizice pro dnešní zápas, dvaašedesátiletý Jirka!!!

Borec, kterého mnozí z nás znají z inlajnu, kde chytá jako jednička ligu za tým Poličky….

Dnes mnoho práce neměl, ale o tom potom.

Všichni se natěšeně začali strojit , když tu ejhle, ukázalo se, že kletba Davidů pokračuje, po minulém opomenutí  Zdrážovy helmy, zjišťuje Dáda, že mu kdosi vyndal z tašky vestu …… Nejprve padla myšlenka, že by to dal na Jančaříka-tzn. bez vesty, ale přeci jen, strach byl větší než odhodlání. Proto se vydal shánět na zimák velkou vestu, přeci jen  je to kluk ramenatý … zachránil ho Kajman.

A zřejmě karma Kajmanovi vesty zapůsobila , protože hned z prvního střídání na ledě se ujímáme vedení, po  Dádově nahození na branku se puk odráží k Fífovi, ten ho lišácky posune na Kubu a snajpr  nás posílá do vedení 1:0.

Po gólu se střídá, to je jasný a tak na led naskakuje druhá lajna, která rozehrála své galapředstavení pro tento zápas, protože naprosto excelovala, byla u většiny branek a až na neskutečně dlouhé střídání nejmenovaného Lukáše Wasserbauera, odehrála zápas z říše snů.  Samo ve svém prvním pobytu na ledě zanechala první brankovou stopu, to když se po Špáčově milimetrové nahrávce trefuje Lukáš Waska a vedeme ve druhé minutě 2:0, což nikdo z nás, natož někdo z týmu soupeře nečekal. Na led naskakuje třetí lajna, ve které vyčnívala úplně ze všeho a všech nejvíc Kubošova dvoumetrová hokejka, kterou dodnes nevíme kde vzal, ale včera bylo na BBC NEWS Info, že někdo vykradl kabinu Bostonu Bruins a Chárovi se ztratily hokejky a nový ajfon…. Tak kde jsou hokejky už víme, teď už jen čekáme, kdy se Kuboš vytasí s novým aparátem na telefonování. Každopádně pohled na něj , držícího hokejku jak lopatu, byl zajímavý, nic nepomohlo ani domlouvání Kubi Wasky, velezkušeného borce, který radil o metr zkrátit..nic platno

Proto se třetí lajna neprosadila a proto další 4 góly do soupeřovy svatyně vstřeluje druhá lajna, to když se o góly rozdělili Lukyn, Špáča a také výborně a s přehledem hrající  Filous, který po půl roce vypral ribano a  hned se ho spoluhráči přestali  bát a byla radost s ním dokonce i na kratší vzdálenost komunikovat, ba dokonce i si nahrát . Soupeř se nezmohl prakticky na nic, sporadicky se dostával na naší polovinu, vyjímečně dokonce za naší modrou.  Jirka v bráně byl ztuhlý jak turecký med na pouti  a když už nějaké to nahození  šlo na branku, předvedl fantastický rozklek, aby se zahřál.

Když viděl, jak Lukáš Waska kompletuje hattrick  a Vambera ,  který odehrál také velice dobré utkání, kdy se vracel a hrál zodpovědně vzadu, přidal další gól a padlo slovo o base. Došlo i na gólmana a za čisté konto se dává rovněž bedínka  píva, rozhodl se Jirka udělat radost soupeřově útočníku a hodil si do branku střelu, která šla mimo . Jenže to už byl stav 7:0 a bylo jasné, že tento gól nás nijak nerozhodí. O další se postarali 2x rusák Makovskij, který zejména druhou brankou efektivně rozvlnil síť bombou z mezikruží, další přidal Fífa, který nic nehleděl na to, že střílí desátou branku a  těší se na nákup v Tescu, kde dle letáku mají příští týden v akci Primuse 10 za 4,90kč, takže se chlapci maté nač těšit. Poslední hřebíček zatlouká Lukáš Waska, který podtrhuje svůj skvělý výkon, ke kterému mu pomohli Ráďa a zejména Špáča, který operoval před brankou a  neskutečně nahrával, tečoval, zkrátka bylo ho plné brankoviště.  Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl ve výčtu pochval, odehráli jsme jako tým dobré utkání, kde každý přidal svojí troškou do mlýna, druhá pětka excelovala, první a třetí zdatně sekundovala.

Musíme ale zase být ve střehu a neusnout na vavřínech, protože soupeř vzdoroval asi tak prvních 30 vteřin zápasu, pak už jen vyhazovali na ajsink . Ostatní soupeři nebudou tak odevzdaní!!!

Doufám, že ale navážeme na střeleckou a v dalším zápase nenecháme zvlhnout střelný prach v našich střelkách, protože střeleckou potenci máme famozní.

D.R.