Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.12.2017 HC ŠTĚPÁNOV 6:2

26. 12. 2017

Výhra byla vzhledem k výkonům v předešlých utkáních přáním a nutností, avšak ne samozřejmostí. V brance soupeře již podruhé Jiřík Pilař. Už tento fakt nás velmi, velmi znérvózňoval. Na druhé straně poskládaný mančaft pro předvánoční utkání sliboval do jisté míry dobrý výkon.

No, ehm, jak to říct, zkrátka se vůbec nedařilo přenést na led to, co jsme všichni chtěli. Ba co více, první třetina byla jako přes kopírák té minulé proti Hostovicím, vlastňák na 0:1, doslova vydřené vyrovnání a před koncem třetiny věnovaný gól do šatny.

Rozdíl naštěstí byl ve stratu druhé části, ani jeden náš borec (a to za celé utkání) na trestné. Čili nic nebránilo rozjezdu a pomalému nabírání na tempu. Po srovnávací brance jsme si i více začali věřit v koncovce a pomalu se nám tvořil samovolný úsměv na tváři. Do konce třetiny už vedeme a řídíme utkání, aby také ne, protože Štěpánov hrál v 10 a my v 15 a to se někde muselo projevit.

V třetí sedmnáctiminutovce se už hrálo více jednostranně, na jednu bránu však ne, to bychom Štěpánovu křivdili. A za druhé stál v brance právě Jiřík. Ono obecně řečeno, nebýt Jiříků na obou stranách, skóre by více připomínalo házenou, alespoň z první poloviny hry. 

Máme důležité 3 body stále tak můžeme ještě teoreticky živit naději na lepší než 4 flek, ačkoli, je to jedno :-)