Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chodovar Cup 2010

14. 5. 2010

Do turnaje jsme v sobotu ráno vstoupili po téměř 3 měsíční pauze. V prvních minutách to bylo hodně znát, zejména s ledem si mnozí z nás ještě nestačili potykat a koordinace nohou a rukou nám taky dělala problémy. Nicméně jsme vstoupili do turnaje celkem solidním výkonem 2:2 proti domácím OLD BOYS. Střelecky zazářil výletníík Kadli, který se rozhodl ukázat nám hochům jak se dávají branky.

 

V druhém utkání se SKI TEAM KLADNO se ale naplno projevilo naše bujaré noční veselí. I přes mohunté povzbuzování z tribun jsem dva borce z kladenské juniorky prostě neuhlídali, výsledek 0:3 nebyl proto pro nás až tak velkým zklamáním.

 

Třetí duel, který jsme hráli až po obědě byl z naší strany dobře odehraný, jen to štěstíčko při zakončení chybělo. Prosadil se pouze nečekaně kapitán Fífa, který skóroval z úniku. ELBEN ČESKÉ BUDĚJOVICE nás vyprovodili výsledkem 1:3 a sen o postupu se pomalu rozplýval, proto se mnozí z nás začali soustředit na zbytek sudu a asi tunu masa na chalupě a myšlenky na hokej šli stranou. Bratr opat představený #44 využil následující pauzu k přesvědčení tamních fanynek o výhodách neexistujícího hlineckého kláštera, avšak k návštěvě naší dočasné samotky u Prapořiště je nepřesvědčil.

 

V posledním zápase s asi nejsilnějším celkem naší skupiny STAVPARTNER TŘEMOŠNÁ šlo de facto o postup, pouze vítěztsví by nám dalo jistotu postupu. Do utkání jsem však nevstoupili nejlépe a asi po 15 minutách hry prohrávali 0:3. Ale stalo se něco, co už dlouho nepamatujeme, po vstřelení kontaktního gólu Ráďou na 1:3 jsme nebývale ožili a začali soupeře tlačit ke zdi. Z následné akce kdy Kadli poslal Fífu na zteč jsme snížili na 2:3 a když v oslabení Kadli srovnal na 3:3, nevěděli soupeři co s námi. K Dydymu do pásma jsme je už nepustili, bohužel se ujala jedna dalekonosná rána od červené, puk tak nešťastně skočil až se Dydy začervenal, 3:4. Zbývali 2 minutky do konce, drtili jsme soupeře jednou akcí za druhou, v posledním náporu se k odraženému puku dostal Sedlák a dělovkou z metru procedil puk do sítě 4:4, v tu chvíli jsem si připadali jako vítězové.

 

Protože OLD BOYS měli stejný počet bodů ale lepší skóre, bylo rozhodnuto o našem nepostupu. Ale to nám nevadilo, za výkon jsem se opravdu stydět nemuseli a navíc, na chalupě nás čekali naše ženy, náš sud, naše maso, předražený kulečník, drahá sauna a spousta zábavy... Tak proč se vracet v neděli na led, když je doma tžak hezky, že? :D

 

A kdože HCS reprezentoval? 

Michal Řezníček

Aleš Picka

Jan Vacek

Lukáš Pavlík

Renek Čechal

Pavel Chaloupka

Radek Černý

Michal Kadlec

Jakub Vojanec

Lukáš Chlada

Filip Chaloupka