Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Standy Brunclíka 2012

3. 1. 2013

Na tradiční turnaj ve Skutči jsme se nachystali a vyplodili nejlepší možnou sestavu za posledních pět ročníků. Do turnaje vstupujeme proti nováčkovi turnaje HC Road Café Pardubice. Náš bleksový nástup nás přinejmenším překvapil, po sedmy vteřinách vedeme zásluhou Pošviho 1-0. Bohužel to bylo to jediné co se nám povedlo. Pardubičtí mladíci byli po ránu hodně aktivní. Postupně si vybudovali rychlými brejky náskok 4:1. V závěru utkání finišujeme a stahujeme manko, na chvíli vyrovnáváme na 5:5, ale soupeři se daří odskočit o jednu branku. Závěr utkání bohužel nezvládáme a zbytečně hrajeme dvojnásobné oslabení. Poprvé od vstupu HC Skulls do Memoriálu ztrácíme první utkání. Šance na vítěztsví v turnaji se odsouvají pouze do stavu teorie.

Ve druhém klání soupeříme s Hostovicemi, utkání bereme do rukou hned od úvodu. Jdeme opět do vedeni, ale na rozdíl od prvního duelu už vedení nepouštíme. Vítězství 4:3 nám dává naději na umístění, teoreticky i na vítězství. Jenže Hostovice v posledním vystoupení deklasují Road Café a my se musíme prát s Vysokým Mýtem nejen o body ale i o skóre.

V posledním utkání s Vysokým Mýtem hrajeme otevřenou hru. Na branku domácích dokážeme odpovědět. Dokázali jsme stáhnout dvoubrankové manko. Remíza by nám zajistila opětovné druhé místo. Vítězství v turnaji by nám zajistilo pouze vítězství o 15 branek, což je proti Mýtu sci-fi. Remízu se nám ale nedaří udržet a v závěru inkasujeme rozdílovou branku. A protože Hostovice mají v kolonce +/- +3 a my -1 je vše jasné.

Poprvé po 5 letech nedosáhneme ani na naše obvyklé 2. místo a bereme bronz! Škoda

Fotky z turnaje najdete na tomto linku: http://fotografujeme.mzf.cz/ondra/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=48:memorial-standy-brunclika-rok-2012&Itemid=108&lang=cs

 

sestava: Zahálka - Havlíček, Zdražil J, Chaloupka P, Morávek - Fiala J, Hromádko, Chaloupka F, Kopecký P, Kopecký D, Málek, Pošvic, Zdražil D