Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Standy Brunclíka 2014

29. 12. 2014

Při sestavování soupisky pro obhajobu byl kladen důraz aby byla co nejpodobnější té vítězné loňské. Přesto jsme se několika změnám neubránili, rodičovské povinnosti a tak podobně nakonec do týmu přivedli nováčky, kteří s námi brázdí skutečskou ligu.

Los turnaje nám na úvod přihrál tvrdý oříšek, letošního lídra skutečské ligy, Hostovice. Po ránu celkem náročný soupeř. Doposud neporažený celek s brutálním skóre byl jasným favoritem zápasu. Disciplinovanou soustředěnou hrou, podpořenou brankou Wasky a výborným výkonem Berdy nám však přinesl ovoce v podobě vítězství. O našem nasazení svědčí i další skutečské zranění. Vítězství za zub, obětoval Štěpán. Mladí jogurti začínají hrát srdcem a nese to ovoce :-)

Před druhým duelem proběhla důkladná porada v bufíku. Vysoké Mýto poznalo jak se projeví počet vypitých piv na střelecké mušce některých snajperů. K vidění byl hattrick střelce nejryzejšího, Kuby. Startovací branku duelu vsítil Havry. Mnohonásobného vítěze Memoriálu jsme přehráli 4:1.

Poslední zápas s Road Café byl tedy zápasem rozhodujícím. Dlouhá pauza Roadka a náš druhý zápas v řadě se jasně podepsali na kvalitě první poloviny zápasu. Vláčný neslaný nemastný výkon. O úvodní branku se postaral kapitán Fífa. Na naše vedení však soupeř ještě dokázal reagovat. Na ledě se začalo jiskřit a doplatili nato právě hráči Road Café, kterým se zbytečnými vyloučeními zredukoval počet hráčů na střídačce. Do posledních minut jsme vrhli zbylé síly a bylo to znát. dělovou dorážku Fífova pokusu dal Waska vedení zpět našim barvám. Pomyslný hřebíček zarazil Libor, golfem od kruhů pojistil náš náskok, který jsme si již pohlídali.

Po roce opět slavíme tentokráte již bez nervů jak dopadne poslední zápas :-) Ještě nutno dodat, že se skvěle do mančaftu zapracovávají naši JOGURTI, kteří dozrávají opravdu rychle.

Stejně jako v minulých letech Dydy a Dejv, letos Míra Beránků vyhrál brankáře turnaje. Na rozlučku nám do kasičky přibyl nějaký ten peníz a hlavně jsme si udělali dobrou náladu na sobotní večer :-) Tak zase za rok!

  

Vítězná sestava: Míra Beránek, Kuba Wasserbauer, Lukáš Wasserbauer, Dan Makovský, Pavel Chaloupka, Štěpán Zavřel, Michal Matějíček, Kuba Málek, Filip Chaloupka, Libor Zahálka, David Kopecký, Honza Chlada, Michal Vrána, Kuba Navrátil, Dan Zach a Ondra Vamberský.