Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.1.2024 Vlci team Řepníky 6:2 (0:0, 3:2, 3:0)

17. 1. 2024

Začátek zápasu poznamenán konfliktem vyvolaným soupeřem, který si bohužel nevybral nejlehčí cíl. Oba kohouti si šli do šatny odpočinout. Bohužel oba kohouti vyfasovali i další dodatečný trest a tak se bez útočného esa budeme do konce základní části  muset obějít.

Co nabídla druhá třetina je jen změť nepřesných a neucelených informací o tom jak jsme se sice prosadili o jednu branku více než soupeř, ale hra asi jako neochucený guláš a teplé pivo . . .

Změna přišla až patřičným dozorem na střídačce při třetí třetině. Hra dostala ten správný šmrnc a spád. Hrálo se rychle s minimem přerušení. Nám se podařilo prosadit se z velmi povedených akcí a ukočírovali zprvu dramatický zápas až k jasné výhře 6-2. Bravo všem! Play off se nám sice stále i přes vítězství vzdaluje a je již jen v rovině teorie, ale i tak můžeme být na náš kádr patřičně pyšní. Když je třeba zabereme a hrajeme hokej se vším všudy bez jakékoliv další pomoci . . . Nyní nás čekají ještě těžká utkání s Chlumětínem, Jokeritem a Otradovem. 

Jo a perlička na závěr, nenápadný výškou, ale jinak rozhodně nepřehlédnutelný Kůča, který pomohl v minulém zápasu Matějdovi k životnímu úspěchu se dál dere výš a výš. V tabulce bodování dvěma pasy předskočil letošního střelce Majka a slunní se na krásném druhém místě. Vzhledem k Mikiho trestu je tak možné, že poprvé od roku 2016 uvidíme opět beka jako vítěze kanadského bodování, v roce 2015/2016 to byl Kuba Wasserbauer kdo jako jediný bek v historii HCS vyhrál bodování klubu v sezóně.