Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.2.2024 Pstruzi Otradov 1:7 (0:4, 1:2, 0:1

6. 2. 2024
Včera jsme uzavřeli základní část skutečské soutěže zápasem s Otradovem. Plán byl naprosto jasný, rozloučit se s nepovedeným ročníkem vítězstvím a odčiněním debaklu, který nám Pstruzi uštědřili v prvním zápase. No, jedna věc je plán a druhá jeho zrealizování. Z původních nabroušených kousků jich nakonec bylo 11.
Soupeř hraje zápas od zápasu lépe a lépe, navíc řádně obohatil kádr slušnejma hokejkama a to bylo hned znát. Zápas se odšpuntoval jak závěrečný spurt na Tour. Anebo možná z mého unaveného pohledu nebyla hra tak rychlá a já byl spíš nepoužitelnej. No, věřme první variantě. Nástup vyšel soupeři, po pár vteřinách a zmatku za naší bránou bylo 0-1. Ačkoli inkasovaná, stejně nás probrala a se soupeřem jsme drželi krok a šance si tvořili, dokonce se nám podařilo srovnat, ale branka nebyla uznána pro okupaci brankoviště našimi hráči. Jelo se dál, Csardász se v brance oháněl, určitě víc a častěji než maskovaný muž na druhé straně hřiště. Otradov zlomil zápas ve svůj prospěch už v první třetině, další 3 branky padli z podobných akcí, závar před brankou, kde jsme dost propadali.
I za nepříznivého stavu jsme naskočili do druhé třetiny ve stejném vrcholovém tempu, stálá soupeřova převaha přetrvávala, ale i jako v první části se nám dařilo zlobit a občas něco zajímavéjo vytvořit. Od druhé poloviny druhé třetiny jsme vyrovnali krok, ale rozdíl skóre už propastný 1-6. Jedinným autorem naší úspěšné steče branky Otradova byl Jířa po dorážce Bajzovy akce, kterou odstartoval nádherným pasem přes celé hřiště Mára! Radujeme se i z maličkostí 
  <div class=