Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.11.2017 HC OSTROV 3:1

20. 11. 2017

Po minulém víkendu kdy náš strhující výkon vyburcoval mnohé z nás k ještě větší lásce k hokeji jsme si slibovali s Ostrovem to samé. Tohoto soupeře máme rádi, často se potkáváme i v play off a ještě nedávno i v jiné lize. Bilance je mírně příznivější pro nás. Sestavu jsme opět nemuseli lepit, zájem hrát je vyšší než kapacita míst do zápasu a to samozřejmě těší hlavně vedení klubu, zdravé konkurenční prostředí je vždy ku prospěchu.

Výborně naladěni se scházíme kolem nachystaného pohoštění od Jirky Bíbopa Kučery, jenž se nám štědře odvděčil a první vychytanou nulu v našich barvách. Takže ještě jednou děkujeme Jirkovi za pohoštění a budeme se těšit na podobné výkony i nadále. Rozhodně se nebudeme zlobit za další nuly, asistence a třeba i branky :-)

Na ledě už tempo lehce opadlo, přeci jen se místo oběda pouštět do fyzické aktivity je nerozvážnost.

Do utkání i přes všechny hendikepy jsme vstoupili dobře. Po několik střídáních se nažhavený Žádňas sklonil k buly, bez mrknutí oka vyhraný touš posílá na dobře připraveného Dana Zacha, bomba a 1-0. Ihned v dalším střídání si přiťukne Péťa Kopecký s Filouskem, projede bravurní slalom a 2-0. Všechno to vypadalo až moc lehce a idylicky a to s Ostrovem nikdy není. Ostrov se rozehřál a začal nás solidně trápit, hlavně rychlým přístupem a důslednou obranou a když už se pálilo na bránu, tak velmi pozorný brankář soupeře vše jistil.

Do konce třetiny se toho moc neudálo. Ve druhé části se ještě jednou prosazujeme, aniž bychom tušili, že naposled. Brilantní kombinaci Maka s Danem zakončuje celkem chladnokrevně a s přehledem Filda Zeman. Do konce třetiny se nic moc extra neudálo, krom tuny zahozených šancí.

Poslední část se již nenápadně nesla ve znamení, co kdyby to Jirkovi opět vyšlo a byla zase nula, co bude příště na stole? Jenže ouha, lehkovážnost na útočné modré se prostě nevyplácí sebelepšímu spielmachrovi. Ten pohled bych Vám přál vidět, když Štěpán bezmocně loupal očima po prchajícím utočníkovi, který s trochou přispění paní štěstěny procedí puk mezi betony do kasy.

Zbytek hry už opět monitorujeme a další kiks nedopouštíme. Bereme plný počet bodů a těšíme se za týden na Chlumětín.

 

stav Skuteč 18.11.2017 18:30
branka asistence 1 asistence 2
1-0 Zach Žádný -
2-0 Kopecký P Morávek -
3-0 Zeman Zach Makovský